Indlæg til sko og skoindlæg


Få lavet skoindlæg i Odense – indlægssål, fodindlæg, skoindlæg

Foden er en meget overset del af kroppen, men andre faggrupper er ved at få øjnene op for denne legemsdel.

Fejlstilling i foden kan give ømhed / smerter i knæ, hofter, lænd og ryg. Hvis du oplever dette kan det være nødvendigt med et skoindlæg til dit fodtøj.

 

Årsagen til et skoindlæg kan være

  • Nedsunken forfod(forfods platfod )
  • Platfod(nedsunken svang )
  • Hul fod
  • Hælspore
  • Eller andre fod problemer

Nedsunken forfod, platfod, hul fod og andre fejlstillinger kan give hårhudsdannelser og ligtorn (hår hud som går i dybden og stikker / smerter) på grund af tryk og friktion. Med et aflastende, støttende eller korrigerende individuelt fremstillet fodindlæg, fordeles trykbelastningen ud på et større område.

 

Korrigerende indlægssål

Det korrigerende skoindlæg retter foden op der hvor årsagen til generne er, dette kræver at ledbevægeligheden i foden er intakt.

 

Aflastende, støttende indlægssål

Hos gigt patienter eller ved skadet led er et aflastende / støttende fodindlæg hensigtsmæssigt for at fjerne eller forebygge hård hud, ligtorne og smerter.

 

Individuellet fremstillet indlægssål

Fremstillingen af dit individuelle fodindlæg starter med en led test, fodaftryk og ganganalyse. Derefter kommer du op på en lyskasse (podobaroskop) hvor vi begge kan se de trykbelastede steder. Ud fra disse undersøgelser fremstilles skoindlæggene.
Vi kommer også omkring det daglige fodtøj som indlægssålen skal være i.

 

Indlæg til sko laves på eget værksted i Odense

Fodindlæg fremstilles individuelt på eget værksted til ethvert behov, uanset om det er til arbejdssko, sportssko, pæne sko eller hjemmesko, alt afhængigt af hvilket fodtøj du bruger mest, og hvor den største belastning forekommer.

 

Kontakt mig herunder og jeg vender hurtigst muligt tilbage:

Dit navn

Dit telefonnummer

Hvordan fandt du mig?